Despre gazon

17-grassfarm

 

Ruloul de gazon reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de a transforma o suprafata de teren intr-un frumos covor de iarba.

In zilele noastre, rulourile de gazon au o intrebuintare larga, acestea se pot planta in gradini private, parcuri de agrement, parcuri de afaceri, terenuri de golf, terenuri de sport, iar montajul acestora se poate efectua in orice anotim.

Daca cauti un gazon de cea mai buna calitate il vei gasi la Grass Farm!

Reusim acest lucru datorita standardelor inalte de calitate pe care le aplicam inca de la inceput si a atentiei deosebite pe care o acordam fiecarei lucrari in parte incapand de la semanare, pana la recoltare si livrare.

Grass Farm produce o selectie de variatati de gazon perfect adaptate pentru climatul si solul din Romania. Ferma noastra produce rulouri de gazon din seminte certificate, colaborand cu cei mai mari producatori de seminte de profil din lume.Rulourile de gazon de la Grass Farm sunt compacte, contin plante mature perfect imbinate, au culoerea verde intens si lucios si sunt rezistente timp indelungat dupa plantare.

Elementul nelipsit din orice gradina este gazonul, el reprezinta inima si baza gradinii tale si influenteaza cu mult mai mult de 50% aspectul aceateia.Gradinile amenajate vor avea gazon de cea mai buna caliatate produs de ferma noastra.